پارچه مانتویی

مشخصات اصلی پارچه مانتویی چیست؟

https://ircloth.ir/wp-admin/post-new.php
https://ircloth.ir/wp-admin/post-new.php

عموم مردم، پارچه را با صفاتی همچون کشی، لطیف، زبر، نخی، ضخیم، نازک و غیره می شناسند. این صفات را با زبانی ساده، یه صورت دقیق تر بررسی می کنیم.

  • کشی یا غیرکشی:

پارچه مانتویی می تواند تخت بافت یا به اصطلاح تار و پودی باشد. این نوع پارچه کش نمی آید. پارچه های کشی مانتویی، در دو نوع موجود هستند: در عرض کش یا کش در یک جهت، تمام کش و یا کشی در دو جهت. کشی بودن پارچه در بدن نما بودن مانتو نقش بسزایی دارد. مشکل عمده پارچه های کشی مربوط به بعد از شستشو است. پارچه های کشی ممکن است، دچار آبرفت و تنگی مانتو شوند. مزیت اصلی پارچه کشی این است که چروک نمی شود.

  • زیر دست:

هر فردی برای خرید پوشاک، ابتدا آن را لمس می کند. حس لامسه خریدار، نقش مهمی در فرآیند خرید دارد. اگر پارچه مانتو، زیر دست خوبی نداشته باشد، سال ها در ویترین مغازه ها باقی خواهد ماند. لطافت و زبری پارچه مربوط به همین قسمت می شود.

  • میزان چروک پذیری:

مشغله فراوان افراد در این روزها، سبب می شود که فرصت کمی برای کارهایی همچون اتو کشیدن داشته باشند. افراد در هنگام خرید، ابتدا گوشه ای از مانتو را در دست می فشارند تا میزان چروک پذیری پارچه را بسنجند.

  • ضخامت:

ضخامت پارچه انتخابی، متناسب با فصل و آب و هوا تغییر می کند. مثلا در زمستان و هوای سرد، مانتوهایی با پارچه فوتر، پشمی و خزدار مورد توجه هستند. پارچه های مناسب برای مانتوی تابستانی، انواع گوناگونی دارند که در بین عموم به پارچه های نخی و نازک معروف هستند.

  • ساده، رنگی یا طرح دار بودن:

برای مانتوهای رسمی، اکثر خانم ها به دنبال پارچه های ساده و تمام رنگی هستند. در ایران اغلب رنگ های تیره، همچون مشکی، سرمه‌ای و طوسی برای مانتو محبوب تر هستند. اکثر نوجوانان و جوانان نیز به دنبال مانتوهایی با رنگ های شاد، با پارچه هایی طرح دار و چاپی هستند. جدا از چاپ keep calm، طرح های فرهنگی با مضمون سنتی – ایرانی می تواند برای دختران جذاب باشد.

  • نوع الیاف:

اگر صاحب یک تولیدی پوشاک کوچک یا بزرگ هستید، لازم است که به صورت حرفه ای در مورد الیاف طبیعی و مصنوعی، انواع، روش تشخیص و کاربرد مصرف هر کدام، اطلاعاتی داشته باشید.

  • عرض پارچه:

مقدار عرض پارچه در چیدمان الگو، استفاده بیشتر از پارچه، کاهش ضایعات و دورریز بسیار مهم است. اکثر پارچه های مانتویی، عرض ١۵٠ سانتی متر دارند که برای انواع الگوها ایده‌آ‌ل ترین عرض محسوب می شود.

  • متراژ هر طاقه پارچه:

یکی از سوالات خریداران عمده پارچه، متراژ هر توپ پارچه برای تعیین مقدار خرید است. متراژ پارچه در مبحث برشکاری و میز برش نیز اهمیت دارد. بیش از ٩٠ درصد پارچه های مانتویی به صورت طاقه های رولی هستند.
پارچه های مانتویی خارجی بر حسب یارد هستند. هر یارد معادل  ٩١/۴۴ سانتی متر است. در بازار اکثر پارچه فروشی ها و عمده فروشان، هر یارد را ٩٠ سانتی متر در نظر می گیرند. پارچه های مانتویی ایرانی معمولا ۴٠، ۵٠ و ۶٠ متری هستند. البته اکثر کارخانه های تولیدکننده، تمایل به طاقه پیچی ۵٠ متری دارند. هر رول پارچه مانتویی خارجی نیز ۵٠ یارد است.

  • رنگ پارچه و کیفیت ثبات آن در شستشو:

    پارچه مانتو
    https://ircloth.ir/wp-admin/post-new.php

برای موفقیت در شغل تولید مانتو و پوشاک، در نظر گرفتن سلایق عمومی بسیار مهم است. اگر بهترین پارچه مانتویی را به کار ببرید، اما رنگ مناسبی را انتخاب نکنید، در زمینه فروش دچار مشکل خواهید شد.
همچنین کیفیت رنگ پارچه و ثابت بودن آن نیز بسیار مهم است. در مورد کیفیت چاپ و رنگ پارچه حتما از عمده فروشان و کارخانجات نساجی سوال کنید.

قیمت انواع پارچه مانتویی

یکی از اصول تجارت، قیمت کالا است که باید به آن توجه کنید. شما برای چه قشری از جامعه قصد تولید مانتو دارید؟ آیا قصد دارید با برند خود مانتو تولید کنید؟ آیا بحث قیمت برای مانتو فروشی های همکار شما و مشتریان آن ها مطرح است؟ آیا برای رقابت در فروش ناگزیر هستید که ارزان ترین پارچه ها را تهیه کنید؟ ارزان ترین نوع پارچه برای مانتو چه پارچه ای است؟

این روزها نحوه خرید اینترنتی پارچه به صورت مستقیم از نمایندگی کارخانجات بسیار مورد توجه متقاضیان است.

معرفی انواع پارچه مانتویی

هرکدام از پارچه های مانتویی که در ادامه معرفی می شوند، برای بررسی بیشتر نیاز به مقاله ای جداگانه دارند. به هر حال شناخت اولیه پارچه ها، مقدمه ای برای وارد شدن به بازار بزرگ پوشاک است.

پارچه ریون مانتویی

ریون یکی از پارچه های پر مصرف در دوخت مانتوی زنانه و دخترانه است. ضخامت این پارچه کم، و در طول و عرض دارای کشسانی است. الیاف کاربردی در این پارچه، ریون یا همان ویسکوز است. معمولا با عرض یک متر و نیم تولید می شود. در زمره پارچه های کیلویی قرار دارد و فروش آن به صورت وزنی ( کیلویی ) است. البته توجه کنید که ریون به صورت طاقه رول است و مطابق با وزن توپ پارچه،خرید و فروش می شود.
نوع ساده آن به خصوص در رنگ مشکی و سرمه ای، و مدل طرحدار آن به خصوص طرح پلنگی، محبوب تر است. این پارچه به خاطر قدرت کشسانی که دارد، چروک نمی شود. قیمت عمده پارچه ریون نسبت به اکثر پارچه ها بسیار مناسب است.

پارچه ریون

پارچه فاستونی

پارچه فاستونی اغلب برای مانتوهای رسمی به خصوص یونیفرم های اداری کاربرد دارد. مانتویی که با پارچه فاستونی دوخته می شود، بسیار با وقار و مناسب خانم های شاغل است.
این پارچه دو نوع پلی استر ویسکوز و پشمی دارد. قیمت این پارچه با توجه به الیاف و برند تولید کننده  آن، از بسیار ارزان تا بسیار گران در بازار موجود است.

پارچه فاستونی مانتویی

پارچه جین ( لی ) مانتویی

پارچه جین به خاطر اولین کارخانه تولید کننده آن، یعنی lee، به لی نیز شهرت دارد. جین در انواع کشی، غیرکشی، ضخیم و نازک یا کاغذی در بازار موجود است. این پارچه برای مانتو های بهاره و پاییزه کاربرد دارد.

پارچه نخی مانتویی

پارچه نخی به چه پارچه ای می گویند؟ نخی در واقع صفت برای پارچه است و نام پارچه محسوب نمی شود. پارچه های نخی اصطلاحا به پارچه هایی گفته می شوند که الیاف ویسکوز یا پنبه بیشتری در بافت آن ها موجود است. اصلی ترین قابلیت این نوع پارچه، خنک بودن و سازگاری آن با پوست بدن است. البته نباید از چروک شدن زیاد این نوع از پارچه ها و مشکلات آبرفت آن ها پس از شستشو غافل شد.

پارچه نخی مانتوییپارچه ویسکوز مانتویی

پارچه مانتویی ویسکوز به پارچه های نخی شهرت دارند و در میان مردم به نام ویسکوز نخی نیز شناخته می شوند. گرماژ این نوع پارچه بین ۲۲۵ تا ۲۶۰ گرم است.
بنابراین در واقع، نوعی پارچه نخی است که به صورت ساده و کشی (لاکرا) بافته و تولید می شود. از عمده مصارف پارچه ویسکوز، مانتوهای اداری و اسپرت هستند که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده‌اند.
ویسکوز لاکرا در میان خریداران بسیار محبوب است. کشسانی الیاف این پارچه مزیت های بسیاری دارد. چروک پذیری اندک، خوش فرم بودن پارچه و اتو کشیدن آن بسیار آسان است.
پارچه های ویسکوز چاپی نیز فروش بسیار خوبی دارند. بدون شک مدل های مختلف آن را با طرح های گوناگون همانند خالدار در بازار مشاهده کرده اید.
در میان محصولات موجود در بازار عمده فروشان ممکن است با پارچه هایی برخورد کرده باشید که مرغوبیت چندانی نداشته و به اسم ویسکوز به فروش می رسند. چنین پارچه هایی ویسکوز فلامنت هستند که متاسفانه در زمان خرید، برخی از پارچه فروشان اشاره ای به الیاف موجود در پارچه نمی کنند.

پارچه ویسکوز کشپارچه تنسل مانتویی

امروزه پارچه های تنسل، جایگاه بسیار خوبی در بخش پوشاک آقایان، بانوان و حتی پوشاک بچه گانه پیدا کرده است، فروش بسیار خوبی دارد و مورد توجه بسیاری از دوزندگان قرار گرفته است.
پارچه های تنسل که عموم مردم آن ها را به عنوان لی کاغذی نیز می شناسند، جزو پارچه های نخی هستند. مرغوب ترین نوع پارچه های تنسل از ویسکوز بافته شده و رنگبندی خاص آن در دوخت مانتوهای تابستانه و لباس های زنانه نقش به سزایی دارد.
پارچه های تنسل در وزن های گوناگون بافته می شوند. معمول ترین وزن این پارچه ها، دو وزن ۲۲۵ و ۲۶۰ گرم است.

پارچه های تنسل به صورت چاپی نیز تولید می شوند. برای مثال ممکن است برخی از مانتوها را با پارچه های تنسل چاپی به صورت گلدار، حاشیه دار و طرح دار تهیه کنند و یا با به کارگیری ذوف و سلیقه، از انواع آن به عنوان خرج کار در دوخت مانتو و سارافون استفاده شود.

پارچه تنسلپارچه کتان مانتویی

الیاف پارچه کتان گیاهی است. امروزه مدل های ساده و طرح دار کتان جهت دوخت مانتو و شلوارهای زنانه تولید می شود.
کتان ضخیم: پارچه های کتان ضخیم معمولا در گرماژی بیش از۴۰۰ گرم، به صورت کتان کج راه تولید و بافته می شوند که به دلیل ضخامت آن ها معمولا در دوخت مانتوهای زمستانه به کار می روند.
کتان لایت: پارچه های کتان لایت به دلیل خاصیت کشسانی، مورد استقبال زیادی قرار گرفته اند. وزن هر متر از این نوع پارچه در حدود ۲۷۰ گرم است. کتان لایت، بهترین انتخاب برای دوخت مانتو های پاییزه است.
کتان پیچ: یکی دیگر از پارچه های پرمصرف در دوخت مانتوهای اداری، اسپرت و مجلسی، کتان پیچ با وزنی حدود ۲۴۰گرم است. کتان پیچ در فصل های بهار و تابستان بسیار پرطرفدار است.

خریداران، پارچه های کتان را به عنوان پارچه هایی می شناسند که میزان چروک پذیری آن ها بالا است. پارچه های کتان کشی با رنگبندی های متنوع، کم تر چروک می شوند. تولیدی های مانتو، مدل های ساده رنگی و یا چاپی کتان کشی را به صورت عمده ای خرید می کنند.

پارچه کتان پیچ
پارچه کتان پیچ

پارچه کرپ مانتویی

پارچه های کرپ در میان دوزندگان و همچنین خریداران پرآوازه هستند. کرپ، پارچه مانتویی پرطرفداری است که از گذشته در بین عموم مردم شهرت داشته است. شهرت و مرغوبیت انواع کرپ، موجب تولید انبوه مانتو توسط دوزندگان شده و بافت خاص و توری شکل آن نیز یکی دیگر از دلایل محبوبیت آن است.
اکثر پارچه های کرپ وارداتی هستند و به طبع قیمت بیشتری نسبت به سایر تولیدات داخلی دارند. معمولا بانوان مانتوهای دوخت شده با کرپ وارداتی را به عنوان پارچه های مجلسی انتخاب می کنند.
قطعا بسیاری از تولیدکنندگان با انواع کرپ با برندهای باربی، کندی، سینا کش، پورشه و غیره آشنا هستند. این برندها جزو بهترین برندهای موجود در بازار است.

کرپ کش
کرپ کش
پارچه کرپ اسکاچی
پارچه کرپ اسکاچی

پارچه فیونا مانتویی

پارچه های فیونا از محبوب ترین انواع پارچه مانتویی هستند که به دلیل دوام و خوش فرم بودن مانتوهای دوخته شده با آن ها، بهترین انتخاب برای مجالس و یا محل کار هستند.
لطافت و زیردست عالی پارچه مانتویی فیونا، از دلایل محبوبیت مانتوهای دوخته شده با آن است.
ممکن است بسیاری از تولیدکنندگان در زمان سفارش مانتو برای شرکت های بزرگ، در تهیه پارچه فیونا با قیمت مناسب به مشکل برخورده باشند. بنابراین برای خرید بهتر است با عرضه کننده اصلی در ارتباط باشید.

پارچه فیوناپارچه پرادا مانتویی

یکی از محبوب ترین پارچه های مانتویی، پارچه پرادا است که در بین عموم به اسم پرادو نیز شناخته می شود.
انواع پارچه مانند فیونا و پرادا جزو اصلی ترین پارچه های به کار رفته در بخش مانتوهای اداری هستند. بسیاری از ارگان ها و موسسات جهت فرم اداری کارکنان خود از پارچه های مرغوبی مانند پرادا استفاده می کنند.
انواع پرادا در رنگ های پرطرفدار مانند مشکی، سورمه ای، زرشکی و غیره در بازار تمام شهرها موجود است و طرفداران پروپا قرصی دارد. پارچه های پرادا و فیونا معمولا از سایر کشورها وارد می شوند، بدین جهت مانند دیگر پارچه های وارداتی بر حسب واحد اندازه گیری یارد، خرید و فروش می شوند. طاقه های این دو نوع پارچه معمولا ۵۰ یاردی است.

پارچه پراداپارچه دیور مانتویی

پارچه دیور که به دیور کش نیز شهرت دارد، از انواع پارچه مانتویی مرغوب و پرفروشی است که با بافت خاص خود طرفداران بسیاری دارد.
پارچه مانتویی دیور در طول و عرض دارای کشسانی است، از این رو به صورت کیلویی به فروش می رسد.
سوال بسیاری از مشتریان در زمان خرید این است که هر کیلو پارچه مانتویی دیور چند متر است؟ انواع پارچه دیور مانتویی با گرماژ مختلف تولید می شود. هر کیلوی نوع نازک پارچه مانتویی دیور، حدود ۳ متر و ۲۰ سانتیمتر و مدل با گرماژ بیشتر آن حدود ۲ متر و ۷۰ سانتیمتر است.
پارچه های دیور علاوه بر تولید با رنگ های مشتری پسند مانند: سفید، مشکی، سبز، کرم، سورمه ای و غیره، مدل های چاپی متنوعی نیز مانند طرح گل دار نیز دارند.

پارچه دیور

ریون

پارچه های ریون را به عنوان پارچه های ویسکوزی نیز می شناسند. ریون یکی از پارچه های پر کاربرد در دوخت مانتو و لباس های زنانه است. زیر دست و لطافت انواع ریون و حالت کشی آن از دلایل اصلی فروش بسیار خوب آن محسوب می شود.
معمولا پارچه های ریون با رنگبندی های گوناگون به صورت طرحدار و ساده تولید و عرضه می شوند که به خصوص رنگ های مشکی و سورمه ای آن بیشترین خرید و فروش را در بازار دارند.
پارچه های ریون علاوه بر تولید در داخل، توسط نساجی های برتر، به صورت وارداتی نیز در بازار عرضه می شوند. نحوه فروش  این نوع پارچه به صورت کیلویی است.
بسیاری از دوزندگان با توجه به استقبال خوب بانوان از پوشاک دوخته شده با انواع ریون، با استفاده از خرج کار مناسب، لباس و مانتوهای بسیار شیک و مرغوبی را تولید کرده و فروش بسیار بالایی دارند.

پارچه ابریشم مانتویی

پارچه ابریشم یکی از لوکس ترین پارچه های مانتویی است. پارچه های ابریشم طبیعی جزو گران ترین پارچه های موجود در بازار هستند. تولید این نوع پارچه به خاطر فرایند جداسازی تار ابریشم از پیله تا بافت دستی آن، کاری دشوار است.
از این رو قیمت گران آن سبب می شود که مانتوهای دوخته شده با این نوع پارچه، جزو مانتوهای لوکس محسوب شوند.
معمولا برای مهمانی های اشرافی و بزرگ از مانتوهای منحصر به فرد ابریشمی استفاده می شود.
پارچه های ابریشمی طبیعی به صورت دستی بافته می شوند و علاوه بر مدل های ساده و رنگی، به صورت طرح دار نیز تولید می شوند.

برای خرید و فروش انواع پارچه با ما در ارتباط باشید.

اکبر حقی زهابی

تلفن: 09169558627

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما