پارچه شیمر ، مانند پارچههای ابر و بادی دارای ویژگیهایی از جمله نازک بودن و خنک بودن است. طرح روی این پارچهها چروک است؛ اما برخلاف پارچههای ابر و بادی، پارچه شیمر براق است و دلیل نامگذاری این پارچه به نام شیمر نیز به دلیل سطح ناهمواری روی این پارچه است.
از این پارچه بیشتر در فصول بهار و تابستان استفاده میشود و در بازار رنگ های مختلفی از آن را میتوان یافت که هر شخص به سلیقه خود میتواند انتخاب کند. این پارچه به دلیل براق بودن محبوبیت زیادی میان اهالی دنیای مد دارد. پارچه شیمر هیچگونه آبرفتی ندارد و نیازی به نگرانی در این باره در هنگام شستوشو وجود ندارد. البته باید توجه داشت که برای شستوشوی این پارچه با ماشین لباسشویی باید آن را روی دمای پایین تنظیم کنید و نوع جنس لباس را هم روی گزینهی لباسهای لطیف تنظیم نمایید.
موارد استفاده از پارچه شمیر
از این پارچه بیشتر در دوخت انواع مانتوهای شاین و براق استفاده میشود که طرفداران بسیاری نیز در میان اهالی مد و لباس دارد. علاوه بر آن از این پارچه در دوخت انواع کت و دامن برای بانوان نیز استفاده میشود. در دستهبندی کاربرد پارچه ها، شیمر را جزء پارچههای مجلسی دسته بندی میکنند.
این پارچه با توجه به براق بودن و نوع جنس آن ، کمتر برای لباسهای خانگی استفاده میشود و علاوه بر آن کاربرد کمتری نیز در پوشاک کودکان و آقایان دارد. به طور کلی این پارچه برای استایلهای غیر رسمی اما شیک انتخاب بهتری به حساب میآید.
ویژگیهای پارچه شمیر
پارچه شمیر یکی از انواع پارچهها با طرح چروک است و در نتیجه نیاز زیادی به اتو کردن ندارد. البته در هنگام اتو کردن باید توجه داشت که ترجیحا از تماس مستقیم اتو با پارچه خودداری شود، میتوان برای این کار از یک پارچهی نخی نازک به عنوان لایه مابین اتو و پارچه شیمر استفاده کرد. این پارچه براق است و ضخامت آن به قدری مناسب است که معمولا نیازی به آستر ندارد. انواع ساده و بدون شاین این پارچه نیز در بازار موجود است اما شیمر شاین دار و براق محبوبیت بیشتری میان مردم دارد. این پارچه قابلیت کشسانی ندارد و درنتیجه برای دوخت لباسهای با این ویژگی مناسب نیست.
پارچه شیمر ایستایی متوسط دارد و حالتی بین خشکی و لختی ایجاد می کند و جزء پارچههای خیلی لخت یا خیلی خشک محسوب نمیشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.